Η σοκολάτα αλλιώς…

Σοκολάτα Γάλακτος 0% Ζάχαρη no sugar

 

Μια από τις πιο κλασικές και αγαπημένες σοκολάτες όλων. Μια σοκολάτα που διακρίνεται για τη φίνα και διακριτική της γεύση και το πλούσιο άρωμα. Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή και μοναδική είναι η απουσία ζάχαρης.

Σοκολάτα Γάλακτος με Φουντούκι 0% Ζάχαρη

 

Όταν η σοκολάτα αναμιγνύεται με φρεσκοαλεσμένα φουντούκια, το αποτέλεσμα συναρπάζει. Μοναδική πραλίνα φουντουκιού σε βελούδινη σοκολάτα, χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Σοκολάτα Γάλακτος Με Φράουλα fraoula

 

Ένας από τους αγαπημένους κλασσικούς και αρμονικούς συνδυασμούς είναι η σοκολάτα με τη φράουλα. Λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος μαζί με ζουμερές και αρωματικές φράουλες, χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Σοκολάτα Γάλακτος Με Μπουένο

 

Γλυκιά απόλαυση χωρίς ζάχαρη! Η σοκολάτα συνδυάζεται με την αγαπημένη γεύση Bueno και δημιουργείται αυτό το ακαταμάχητο ρόφημα.

Σοκολάτα Μαύρη Με Καρύδα  COCONUT

 

Μια συνταγή που συνδυάζει τη μαύρη σοκολάτα με νιφάδες εξωτικής καρύδας για μια γεύση που παραπέμπει σε καλοκαίρι. Κρύα ή ζεστή η γεύση της θα σας απογειώσει. Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα εκπλήξει ευχάριστα τους λάτρεις της σοκολάτας.

Σοκολάτα Μαύρη Με Ρούμι rum

 

Το ρούμι ταιριάζει ιδιαίτερα με τη μαύρη σοκολάτα. Έτσι δημιουργήθηκε αυτός ο μοναδικός συνδυασμός, που θα εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις της σοκολάτας.

Λευκή Σοκολάτα Με Ράσμπερι & Ρόδι  POMEGRANATE

 

Η μαγεία του φθινοπώρου σε μια σοκολάτα. Πυκνή λευκή σοκολάτα πλούσια σε βούτυρο κακάο σε συνδυασμό με ρασμπερι και ρόδι θα σας κερδίσουν από την πρώτη γουλιά.

Ρόφημα Σοκολάτας

 

Ένα απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας, 100% από επιλεγμένες ποικιλές κακάο. Πλούσια υφή και μοναδική γεύση, που όλοι θα αγαπήσουν!