Η σοκολάτα αλλιώς…

Σοκολάτα Γάλακτος 0% Ζάχαρη

 

Μια από τις πιο κλασικές και αγαπημένες σοκολάτες όλων. Μια σοκολάτα που διακρίνεται για τη φίνα, διακριτική της γεύση και το πλούσιο άρωμα. Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή είναι η απουσία ζάχαρης.

Σοκολάτα Γάλακτος με Φουντούκι 0% Ζάχαρη

 

Όταν η σοκολάτα αναμιγνύεται με φρεσκοαλεσμένα φουντούκια, το αποτέλεσμα συναρπάζει. Μοναδική πραλίνα φουντουκιού σε βελούδινη σοκολάτα, χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Σοκολάτα Γάλακτος Με Φράουλα fraoula

 

Ένας από τους αγαπημένους κλασσικούς και αρμονικούς συνδυασμούς είναι η σοκολάτα με τη φράουλα. Λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος με  αρωματικές φράουλες, χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Σοκολάτα Γάλακτος Με Μπουένο

 

Γλυκιά απόλαυση χωρίς ζάχαρη! Η σοκολάτα συνδυάζεται με την αγαπημένη γεύση Bueno και δημιουργείται αυτό το ακαταμάχητο ρόφημα.

Σοκολάτα Μαύρη Με Καρύδα  COCONUT

 

Μια συνταγή που συνδυάζει τη μαύρη σοκολάτα με νιφάδες εξωτικής καρύδας, για μια γεύση που θυμίζει καλοκαίρι. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός θα εκπλήξει ευχάριστα τους λάτρεις της σοκολάτας!

Λευκή Σοκολάτα Με Ράσμπερι & Ρόδι  POMEGRANATE

 

Μαγικός συνδυασμός γεύσεων σε μια σοκολάτα. Πυκνή λευκή σοκολάτα πλούσια σε βούτυρο κακάο μαζί με ράσμπερι και ρόδι. Με 85% λιγότερη ζάχαρη θα την λατρέψουν όλοι από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Ρόφημα Σοκολάτας

 

Ένα απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας 100% από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο με πλούσια γεύση και μοναδική υφή.  Απολαύστε το ως ρόφημα αλλά παράλληλα αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε εξαιρετικές λιχουδιές.  Θα το αγαπήσουν όλοι!

Marchoc Kids Ρόφημα Κακάο

 

Το Marchoc Kids ρόφημα κακάο με γεύση σοκολάτα χαρίζει απίθανη γεύση στο γάλα. Περιέχει βιταμίνες, πολυφαινόλες και μεταλλικά στοιχεία.

Marchoc Kids Ρόφημα Κακάο-Φράουλα

 

Το Marchoc Kids ρόφημα κακάο με γεύση φράουλα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς των μικρών μας φίλων. Περιέχει βιταμίνες, πολυφαινόλες και μεταλλικά στοιχεία. Νόστιμο και θρεπτικό με 30% λιγότερη ζάχαρη.

Marchoc Kids Ρόφημα Κακάο-Cookies

 

Το Marchoc Kids ρόφημα κακάο με γεύση μπισκότο είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που προσφέρει μοναδικό άρωμα μπισκότου στο γάλα. Περιέχει βιταμίνες, πολυφαινόλες και μεταλλικά στοιχεία. Νόστιμο και θρεπτικό με 30% λιγότερη ζάχαρη.