Παγωτό cheesecake σοκολάτα

June 14, 2021

Χρόνος Προετοιμασίας: 25’
Xρόνος Μαγειρέματος: 40’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: για 4 άτομα

Υλικά

  • 500 γρ. φυτική σαντιγί
  • 120 γρ. ρόφημα σοκολάτας Marchoc
  • 100 ml νερό
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 5-6 μπισκότα digestive, θρυμματισμένα
  • 1 κ.γ. υγρή βανίλια ή κάψουλα βανίλιας

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το νερό και μέσα διαλύουμε το ρόφημα σοκολάτας Marchoc.

Στο μίξερ χτυπάμε τη φυτική κρέμα για 5’, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το ρόφημα σοκολάτας, το τυρί κρέμα, τη βανίλια και συνεχίζουμε για 2’ το χτύπημα.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ κατάλληλο για κατάψυξη, προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις ώστε να απλωθούν στο μείγμα.

Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 4-6 ώρες.

Σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας, φρούτα και τριμμένο μπισκότο.